دوربین آنالوگ یا شبکه؟ کدام مناسب ترند؟

  یک سوال خوب:

دوربین های تحت شبکه چه قابلیت هایی دارند که دوربین های سنتی آنالوگ ندارند؟

یک جواب ساده:

دوربین های شبکه  به خاطر رزولوشن بالا احتمال شناسایی درست افراد، وسایل نقلیه و حوادث را بالا می برند و آیا این دقیقا همان چیزی نیست که شما می خواهید؟

یک حقیقت ساده : تصویر شفاف بهتر است.

دوربین های تحت شبکه مزایای زیادی دارند، به خصوص در سیستم های نا مترکز. برای یک راهنمایی دقیق و کامل این متن را دانلود کنید – این متن می تواند روی راهکارهای امنیتی شما تاثیر به سزایی داشته باشد. روزولوشن دوربین های آنالوگ محدود به فیزیک آنهاست ولی دوربین های تحت شبکه اینگونه نیستند. بهترین دوربین آنالوگ برای همه ی اهداف عملی تنها یک سوم مگاپیکسل روزولوشن در اختیار ما میگذارند.

کیفیت بالای یک دوربین

دوربین های تحت شبکه عموما رزولوشن 1.3 تا 5 مگاپیکسل در بازار عرضه می شوند ولی حتی نمومنه های 20 مگاپیسلی! هم موجود است. این مقدار، مقدار بسیار زیادی است (که این میزان زیاد پیکسل دقیقا همان چیزیست که شما برای شناسایی بهتر به آن نیاز دارید) البته همه چی به همین سادگی ها هم نیست! موارد بسیار زیادی در به وجود آمادن یک تصویر مطلوب تاثیر گذارند. روزولوشن دوربین تنها یکی از این موارد می باشد. با اینکه ممکن است مشاوران امنیتی این روزها بگویند که دوربین های آنالوگ بسیار نا کارآمدند یا اصلا این دوربین ها دیگر منصوخ شده اند و غیره … ولی واقعیت این است که انتخاب درست بین آنالوگ و شبکه به همین راحتی ها هم نیست.ممکن است که تحت شرایط خاصی، تصویر ثبت شده توسط دوربین های آنالوگ کیفیت بالاتری نصبت به دوربین های شبکه داشته باشند. در ادامه ی مطلب شرایط تاثیر گذار بر روی تصاویر ثبت شده را بررسی می کنیم.

روشنایی

روشنایی همیشه و همیشه تاثیر بسازایی بر روی کیفیت عکس دارد.

نور پس زمینه

نور پس زمینه همواره از اصلی ترین مشکلات ثبت تصاویر است. به عنوان مثال زمانی که نور از پشت به فردی  می تابد، اگر دوربین مجهز به سیستم WDR نباشد، هر چقدر هم رزولوشن بالا باشد باز هم تصویر فرد به صورت  حاله ای سیاه خواهد بود. سنسور CCD

اصولا دوربین های آنالوگ مجهز به سنسور CCD هستند که مسلما بهتر از سنسور های CMOS  به کار رفته در اکثر دوربین های شبکه (نه همه آنها) می باشد. پس به طور کلی دوربین های آنالوگ در شب عملکرد بهتری نصبت به دوربین های شبکه دارند.

تشخیص پلاک

یکی دیگر از این شرایط تشخیص پلاک است. دوربین های با رزولوشن بالا مسلما مشکلی با شناسایی پلاک ندارند ولی می توانند با چراغ جلوی ماشین مشکلاتی اساسی داشته باشند. البته با توجه به فیلتر های مادون قرمزی که جدیدا در دوربین ها استفاده می شوند، شانس شناسایی پلاک ها، در این دوربین ها افزایش یافته است.

سنسور CMOS  

این سنسور برای سازگاری بهتر دوربین با اشیایی که خیلی سریع حرکت می کنند طراحی شده است. حرکات سریع می تواند باعث ماتی یا نقص تصویر بشود که با این سنسور ها به طور قابل توجهی این مشکل را بر طرف شده است. در آینده بیشتر دوربین های شبکه به این سنسور مجهز خواهند شد. مادون قرمز حتی اگه شما از سیستم نور پردازی مادون قرمز (IR)  استفاده می کنید، چه داخلی و چه خارجی، دوربین حتما باید یک دوربین روز/شب مجهز به فیلتر ICR  باشد.

به طور خلاصه اگر همه ی این موارد بین دو دوربین یکسان باشد تازه نوبت به مقایسه ی رزولوشن می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *