12 راه جلوگیری از هک شدن دوربین های امنیت خانگی

آیا تا بحال به هک شدن دوربین های امنیت خانگی خود فکر کرده اید؟ تنها هدف دوربین های امنیتی حفاظت از شما، خانواده ی شما و دارایی های شما در برابر اقدامات خطرناک است و این دوربین ها به عنوان یک چشم همیشه نظاره گر بر دارایی های شما عمل میکنند.

حضور دوربین ها به شما کمک میکند تا به هنگام نبودتان، مجموعه گزارشاتی از رخدادهای صورت گرفته جمع آوری شود و در بازه های زمانی متفاوت به فضاهای پیرامونی خود نگاه بیاندازید. سیستم های امروزی بسیار پیشرفته هستند و در صورتی که بخواهید به صورت همزمان با وقوع رخداد به بازبینی منزل و دارایی های خود بپردازید، خیلی ساده با اتصال به اینترنت و استفاده از اپلیکیشن های مختلف و یک گوشی هوشمند میتوانید از هر جایی که هستید به بازبینی دارایی های خود بپردازید.

هرچند که چنین راحتی و آرامشی بدون هزینه های خاص خود تمام نمیشود. به عنوان مثال، گزارش هایی زیادی مبنی بر هک شدن دوربین های امنیتی خانگی وجود دارد. بهتر است که نسبت به چگونگی استفاده از سیستمامنیتی شما برای جاسوسی علیه خودتان آگاهی پیدا کنید. از این موضوع مطمئن باشید که هکرها دور و اطراف شما حاضرند و در تلاش برای دسترسی یافتن به تمامی مکان ها هستند، مخصوصا سیستم های امنیتی که به شکل ضعیفی محافظت شده باشند. به عنوان یک اقدام بازدارنده باید یاد بگیرید که چگونه از سیستم امنیتی خود در برابر اینگونه حملات امنیت سایبری محافظت کنید.

در این مقاله به برخی از راه های ساده و آسان برای محافظت از دوربین های امنیت خانگی در برابر هکرها اشاره خواهد شد:

1. برند و فروشنده ای را انتخاب کنید که به خوبی شهرت داشته باشد.

پیش از خرید یک سیستم امنیتی برای خانه ی خود، این اقدام را انجام دهید. جهت تهیه یک تحقیق جامع و کامل مبنی بر اینکه کدام یک از برندها از بیشترین میزان اعتماد برخوردار هستند اقدام کنید. پیش از نهایی سازی تصمیم خود برای خرید، نظرات  کاربران را در مورد سخت افزار و فروشنده مربوطه به صورت آنلاین بخوانید.  برندی را انتخاب کنید که دارای پایگاه داده و سرویس ابری خاص خود باشد.

2. هرگز و هرگز اقدام به خرید سیستم های امنیتی استفاده شده نکنید.

خریداری سخت افزارهای امنیتی دست دوم میتواند بسیار خطرناک باشد. شما هرگز نمیتوانید بفهمید که آیا سیستم امنیتی استفاده شده قبلا دستکاری شده است یا خیر. شاید دستگاه مربوطه، دستگاه هایی را در خود جا داده باشد که برای هک کردن حریم شخصی یا غیرفعالسازی سیستم شما مورد استفاده قرار بگیرد.

3. سیستم های امنیتی سیم کشی شده را برای جلوگیری از حملات آنلاین انتخاب کنید.

سیستم های امنیتی بیسیم بسیار آسوده و راحت هستند. اما از آنجایی که از طریق اینترنت متصل میشوند، بیشتر از همتایان سیم کشی شده ی خود در معرض خطر هکرها قرار دارند. از آنجایی که برای لطمه زدن به سیستم های امنیتی سیم کشی شده باید آنها را به صورت فیزیکی دستکاری نمود، این سیستم ها از ریسک پایین تری برخوردار هستند.

4. برای شبکه های بیسیم، کدنگاری WPA2 را فعال کنید.

اصطلاح WPA برای دسترسی محافظت شده ی وای-فای استفاده میگردد. این تعبیر یک استاندارد امنیتی است که برای دستگاه های محاسباتی استفاده میشود که از طریق اتصالات بیسیم تغذیه میشوند. حال WPA2یک استاندارد بالاتر در پروتکل امنیتی است که پس از WPA معرفی گردید. بیشتر دوربین های امنیتی از کدنگاری WPA2 به عنوان یک گزینه برخوردار هستند و باید از آن استفاده کنند.

5. نام کاربری و رمز عبور پیش فرض سیستم خود را تغییر دهید.

بیشتر سیستم های امنیتی با نام کاربری و رمز عبور پیش فرضی که توسط سازنده ساخته شده است عرضه میشوند. پس از نصب، این موضوع حائز اهمیت است که تنظیمات پیش فرض تغییر داده شوند. اغلب نام کاربری و رمز عبور هر یک از مدل های سیستم های امنیتی روی صفحه پشتیبانی وبسایت سازنده درج شده اند. در نتیجه، در صورت نگه داشتن و تغییر ندادن اطلاعات اعتباری مربوطه، با دست خود در حال دادن فرصتی به هکرها هستید تا به سیستم امنیتی شما دسترسی پیدا کنند.

6. رمز عبوری قوی انتخاب کنید.

انتخاب و ساخت یک رمز عبور قوی، آسان ترین راه برای محافظت از سیستم شما است.

به نکات زیر توجه کنید:

  • پسوردهای طولانی انتخاب کنید. هر چقدر پسورد شما طولانی تر باشد، قوی ترخواهد بود.
  • در رمز خود از ترکیبی از اعداد، حروف بزرگ و فواصل استفاده کنید. در صورت مجاز بودن نمادها، از آنها نیز استفاده کنید.
  • از استفاده از اطلاعات واضحی چون نام، تاریخ تولد، آدرس یا شماره تلفن خود در رمزعبورتان جدا خودداری نمایید.
  • در صورتی که همین حال یک رمزعبور خاص را در ذهن خود دارید، میزان قوی بودن آن را با یکی از وبسایت های آنلاین بررسی رمز عبور چک کنید.

7. محافظت از روتر خود را فراموش نکنید.

روتر شما محلی است که در یک سیستم تحت شبکه ی متصل به اینترنت، اطلاعات از طریق آن وارد شبکه و از آن خارج میشوند. روترها دوربین ها و سخت افزارهای محلی شما را به اینتنت متصل میکنند. بنابراین از اینکه روتر و شبکه وای-فای شما توسط یک رمز محافظت میشود اطمینان حاصل کنید.

8. به صورت مرتب، فریمور سیستم خود را بروزرسانی کنید.

اغلب سیستم های امنیتی به همراه فریمور ارائه شده توسط شرکت سازنده آنها ارائه میشوند. هر بار که شرکت سازنده با یک نقطه ی ضعف امنیتی جدید مواجه میشود، یک فریمور بروزرسانی شده ی جدید برای حل مشکل ایجاد شده ارائه میگردد.

معمولا وقتي كه يك فريمور جديد براي سيستم امنيتي شما ارائه ميشود، يك پيام هشدار براي شما به نمايش گذاشته ميشود. سعي كنيد كه هرچند وقت يك بار به وبسايت ارائه كننده ي سيستم خود سر بزنيد تا از بروزرساني هاي جديد ارائه شده اطلاع پيدا كنيد.

9. از اتصالات اينترنت عمومي استفاده نكنيد.

هرگز از اينترنت هاي واي فاي عمومي همچون اينترنت هاي كافي شاپ ها يا دفاتر براي پخش و دسترسي يافتن به سيستم دوربين امنيتي خود استفاده نكنيد. اين نوع اتصالات اينترنتي امن نيستند. به جاي اين نوع اتصالات، از اينترنت هايي استفاده كنيد كه مخصوص دستگاه شما هستند و يا اينكه حداقل براي شما آشنا هستند.

10قسمت گزارشات سيستم خود را هرچند وقت يك بار چك كنيد.

اين كار به شما كمك ميكند تا از اينكه شما تنها كسي هستيد كه وارد سيستم مربوطه شده ايد اطمينان حاصل كنيد. با اين كار شما ميتوانيد اقدام هاي صورت گرفته براي وارد شدن به سيستم خود را چك كنيد. در صورت مشاهده ي هرگونه فعاليت غيرعادي، فورا جهت تغيير نام كاربري و رمزعبور خود اقدام نماييد.

11. دسترسي به دستگاه خود را محدود کنید.

 در صورت امكان، دسترسي به دستگاه خود را تنها به دو دستگاه مطمئن محدود كنيد كه يكي از آنها خودتان هستيد. بدين شكل ميتوانيد كنترل كاملي روي سيستم امنيتي خود داشته باشيد. هر چه تعداد افراد با اجازه ي دسترسي كمتر باشد، سيستم شما از امنيت بالاتري برخوردار خواهد بود.

12. از فايروال و دستگاه هاي مطمئنه استفاده كنيد.

پيشنهاد ميشود كه تمامي دستگاه هايي كه به سيستم امنيتي شما دسترسي دارند، داراي فايروال باشند. در صورتي كه از يك كامپيوتر به عنوان يك دستگاه كنترل يا حافظه ي مركزي استفاده ميكنيد، از آپديت بودن و عملكرد درست فايروال خود اطمينان حاصل كنيد.

سيستم هاي امنيتي تنها در صورتي ميتوانند از منازل، بيزينس ها و دارايي هاي افراد محافظت كنند كه به شكل درست نصب و استفاده شده باشند. اما به ياد داشته باشيد كه موضوع امنيت پس از نصب پايان نمي يابد. در صورتي كه از هر نوع سيستم تحت شبكه استفاده ميكنيد، نقاط آسيب پذير براي هكرها همچنان وجود دارد. از نكات و ترفندهاي بالا براي اطمينان يافتن از امن شدن و امن ماندن سيستم خود و همچنين پايين آوردن امكان هك شدن دوربين هاي امنيتي خود استفاده نماييد.

منبع: مجله اینترنتی Annke

http://www.didarc.com/fa/news/12-proven-ways-to-help-avoid-hacked-home-security-cameras

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *